Skip to main content

Omdat we allemaal zoveel mogelijk plezier willen hebben met ons nieuwe of oude toestel en onze smartphones dagelijks gebruiken, is het belangrijk dat we ze goed beschermen. Waar we vroeger konden rekenen op fysieke toetsen hebben onze telefoons tegenwoordig alleen nog maar een touchscreen en een of meerdere knoppen aan de onderzijde of de zijkant van het scherm. Daarom is het ook zo belangrijk om krassen op het scherm en schade aan het glas te voorkomen. Deze krassen en barsten kunnen er namelijk voor zorgen dat het scherm niet meer werkt of niet meer goed reageert, waardoor je eigenlijk vrijwel niets meer aan de smartphone hebt. Precies om die reden zijn er specifieke screenprotectors ontwikkeld. Bij een groothandel screenprotectors vindt je een ruim assortiment aan deze beschermers. Het voordeel van deze screenprotectors is dat ze over het algemeen compatibel zijn met meerdere merken, modellen en toestellen.

Wel is er een ruime keuze aan materialen en dikte. Veelal worden deze schermbeschermers gemaakt van glas of kunststof. De glazen variant is in het algemeen wat robuuster. Wanneer je je smartphone laat vallen, absorbeert de glazen screenprotector de impact en barst deze zelf, in plaats van dat het scherm schade oploopt. Kunststof beschermers zijn ook veelal verkrijgbaar maar zijn iets moeilijker om aan te brengen, omdat er luchtbubbels kunnen blijven zitten onder de screenprotector wanneer deze aan het scherm van je smartphone hecht.

De dikte van de screenprotector is minstens zo belangrijk als het materiaal waaruit het gemaakt is. Natuurlijk zal een dikkere screenprotector meer bescherming bieden tegen krassen maar dit zorgt er automatisch voor dat het toestel ook zwaarder wordt. Vooral als je de telefoon vaak vast hebt of in je zak draagt, kan dit misschien nadelig zijn.

Wij hebben een ruim assortiment aan de verschillende soorten artikelen, omdat wij tevens een groothandel screenprotectors zijn en adviseren je graag over het aanbod.

Leave a Reply