Skip to main content

Telefoonhoesjes zijn er in alle kleuren, formaten, materialen en vormen en kunnen op onze levensstijl of gemoedstoestand worden aangepast. Deze hoesjes zijn niet alleen maar mooi maar zijn ook nog eens heel functioneel. Zo beschermen ze tegen schade wanneer we onze smartphone uit onze handen laten vallen en tegen krassen wanneer de smartphone met andere spullen in een tas wordt gezet. Omdat we tegenwoordig veel op onze telefoon vertrouwen, is het noodzakelijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Zo gebruiken we telefoons niet meer alleen om mee te bellen maar ook als agenda, betaalmiddel en als camera.

Een van de vele materialen waarin telefoonhoesjes verkrijgbaar zijn, is leer. Ook leren stoffen komen in verschillende soorten. Zo is er het alom bekende runder- of kalfsleer, wat gemaakt wordt van de huid van dieren. Echt leder is redelijk duurzaam en stevig maar is iets prijziger dan de alternatieve leren stoffen. Een van deze alternatieven is kunstleer. Deze stof wordt ook wel PU, kunstleder of imitatieleer genoemd. Uiteraard is kunstleer niet gemaakt van dierenhuid en is het daarmee geen natuurlijk product, waardoor het er als ‘plastic’ uit kan zien. Een voordeel is wel dat dit makkelijker schoon te maken en te onderhouden is. Een ander alternatief is redelijk nieuw en wordt ‘vegan leer’ genoemd. Ook dit type stof is niet echt leer maar wordt gemaakt van gerecycleerde materialen. Dit zorgt er bij een telefoonhoesje bijvoorbeeld voor dat het erg stevig en duurzaam is.

Bij ons kunt u terecht voor dit type hoesjes. Wij zijn een groothandel echt leer hoesjes en hebben een ruim assortiment aan keuze.  Omdat dit type hoesjes altijd populair is, is het goed om deze altijd op voorraad te hebben. Ook als u zelf een groothandel echt leer hoesjes hebt, kunt u bij ons terecht voor nieuwe modellen.

Leave a Reply