Skip to main content

Rond 1940 werden De Vier Gebroeders Marciano geboren in Marokko. Ze groeide op in Marseille. Het beroemde merk Guess werd opgericht in 1970 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de bekendste kledingmerken in de hele wereld. Guess heeft heel uitgebreide collecties voor zowel mannen als voor vrouwen en kinderen van alle leeftijden. Guess biedt behalve kleding ook een enorme collectie brillen, schoenen, sieraden, parfums, horloges, tassen en tegenwoordig ook telefoonhoesjes. zelfs nu, in de 21e eeuw, blijft Guess ons verbazen met het ruime assortiment van verschillende mode artikelen. Koop nu groothandel Guess hoesjes.

Guess maakt smartphonehoesjes voor de iPhone en Samsung Galaxy telefoons. Met deze telefoonhoesjes breng je pure fashion naar jouw smartphone. Al deze telefoonhoesjes dragen de signatuur van het bekende modemerk. Bij de telefoonhoesjes heb je de keuze tussen elegant of juist heel stoer, er is een telefoonhoesje van Guess voor elke stijl.

Guess heeft verschillende telefoonhoesjes voor de iPhone. Ze hebben telefoonhoesjes voor alle verschillende modellen, inclusief de nieuwste modellen iPhones. Naast de telefoonhoesjes voor iPhone maakt Guess ook telefoonhoesjes voor veel toestellen van Samsung. Het modemerk richt zich vooral op de topmodellen uit de  Samsung Galaxy serie, zoals de Samsung S8, S8+, S9 en S9+. Telefoonhoesjes inkopen wordt met deze modieuze hoesjes nóg leuker!